***** Közlekedés, utazás, reptéri transzfer Budapest repülőtérről Siófokra illetve Siófokról Budapest reptérre - taxi: 39.000,- Ft/ gépkocsi max. 4 fő, Mercedes E osztály kombi - minibusz: 54.000,- Ft/ gépkocsi (max. 8 fő, Mercedes Vito / Renault Trafic *****

Transzfer információk - gyakran ismételt kérdések

Árajánlat Budapest Balaton Siófok transzfer - információ siófoki, balatoni repülőtéri transzferekkel kapcsolatban

Reptéri transzfer Budapest Repülőtér és Siófok között taxi: 35.000,-Ft - minibusz: 45.000,- Ft

Járatinformáció - érkezés, indulás - Budapest Airport, Bécs ReptérTranszfer informaációkTransfer árak, taxi viteldíj Ajánlatkérés, transzfer rendelés - E-mailTelefonos taxirendelés Siófokon

 • 1. lépés - Hogyan kérhet árajánlatot transzferre Budapest Siófok között? - Az e-mailben kérjük közölje velünk az alábbi fontos adatokat , hogy Önnek korrekt árajánlatot adhassunk!

  Opció 1. - Taxi, minibusz, transzfer repülőtérre - Siófokról ( Balatonról ) Budapest Repülőtérre
  - Név:
  - E-mail:
  - Mobiltelefon:
  - Létszám:
  - Dátum:
  - Indulás cím:
  - Indulás ideje:
  - Egyéb információ: árajánlat kérése, transzfer megrendelés:-->

  Opció 2. - Taxi, minibusz, transzfer repülőtérről - Budapest reptérről Siófokra (Balatonra)
  - Név:
  - E-mail:
  - Mobiltelefon:
  - Létszám:
  - Dátum:
  - Repülőgép érkezésének ideje:
  - Légitársaság / járatszám / honnanr:
  - Egyéb információ: árajánlat kérése, transzfer megrendelés:-->

 • 2. lépés - Az Ön címére elküldjük a részletes ajánlatot. - A megrendelés csak árajánlatunk visszaigazolásának elfogadása után érvényes.

 • 3. lépés - Előleg, foglaló a transzfer visszaigazolásakor? - nem kérünk sem előleget, sem foglalót vagy hitelkártya adatokat

 • 4. lépés - Háztól házig szállítást - útvonala: Indulás az Ön címén - M7 - Budapest - Budapest Airport vagy ellenkező irányban

 • 5. lépés - fizetés: készpénz, EURO vagy Magyar Forint a gépkocsivezetőnek számla ellenében.


  *Az alábbiakban szeretnénk Önöket néhány fontos információval ellátni, a gyakran ismételt kérdésekre választ adni a siófoki, balatoni repülőtéri transzferekkel és intercity transzferekkel kapcsolatban!

 • - Repülőtéri transzfer: Repülőtérről az úticélig, vagy kiindulási pontból repülőtérig történő egyirányú szállítás. Vállalkozásunk kizárólag egyedi transzferek bonyolítását végzi taxi (4 fö utas), minibusz-taxi (8 fö utas), minibusz (18 - 20 fő utas), autóbusz (49 fő utas) járműkategóriákban. Valamennyi transzfer esetén az utasok számához igazodó járműkategóriának megfelelő transzfer járművet biztosítunk.

 • - Intercity Transzfer: Két település közötti egyirányú szállítás. Vállalkozásunk rendszeresen végez Budapest - Siófok, valamint Bécs - Siófok között intercity transzfereket taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Természetesen ezen városokon kívül is biztosítunk ilyen transzfer szolgáltatást.

 • - Gyüjtőtranszfer: Vállalkozásunk nem működtet ilyen transzfereket! Az ilyen transzferek esetén egymás számára ismeretlen emberek utaznak egyazon járműben, eltérő időpontokban indulnak és érkeznek repülőgépeik. Gyakran hosszadalmas várakozás előzi meg az indulást és az úticélt csak felesleges kitérőkkel, többszöri utasfelvétellel, illetve kiszállásokkal érik el. Előfordulhatnak kellemetlen helyzetek, elkeveredhetnek a csomagok.

 • - Mely repülőterekre vagy repülőterekről biztosítunk transzfereket? Repülőtéri Transzferek Budapest, Hévíz Balaton Repülőtér Sármellék , Bécs (Schwechat), Pozsony M. R. Štefánik Airport Bratislava

 • - Mely városok között biztosítunk transzfereket? Természetesen nem csak Siófok - Budapest, Bécs között teljesítünk intercity, vagy repülőtéri transzfereket. Szolgáltatásainkat elsö sorban Bécs, Budapest és Magyarország települései, valamint a szomszédos országok nagyvárosai között ajánljuk, kiemelten üzleti célú utazóknak, üzletembereknek és turistáknak. A teljesség igénye nélkül néhány példa: Magyarországi nagyvárosok, ipari centrumok: Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, Kaposvár, stb.) Frekventált hazai üdülőhelyek: Budapest és környéke, Dunakanyar (Esztergom, Visegrád stb.), Balaton (Siófok, Tihany, Balatonfüred, Keszthely, Hévíz stb ). Külföldi városok, repülőterek: Bécs, Graz, Klagenfurt, Salzburg, Innsbruck, Linz, Pozsony (Bratislava), Prága, Brno, Varsó, München, Berlin, Stuttgart, Ulm stb.

 • - Repülőtéri transzferek árai: A transzfer árak minden adót és költséget tartalmaznak, a HUF - EUR árfolyam függvényében változhatnak, a szállító eszköz kategóriára értendőek, függetlenül az utasok létszámától vagy életkorától. Árajánlatunk mindíg az együttutazók létszámának megfelelő járműkategóriára szól függetlenül az utasok életkorától és attól, hogy a gépkocsi tele van-e. A táblázatokban szereplő árak nem minősülnek konkrét ajánlattételnek, kizárólag irányárak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy speciális transzferek esetén a táblázatban megadott áraktól eltérő árakat adjunk konkrét ajánlatkérésre. Ha késik repülőgépük, várunk Önökre külön díj felszámolása nélkül (1 órán túli késésen felül, amennyiben nem kapunk előzetesen értesítést a várható késésről, úgy a várakozás is díjköteles).

 • - Repülőtéri transzferekhez igénybe vehető járművek: taxi (4 fö utas), minibusz-taxi (8 fö utas), minibusz (18 fö utas), autóbusz (49 fö utas). Járműveink a mai kor követelményeihez igazodó, a kényelmi, esztétikai és bizonsági követelményeknek megfelelőek, légkondicionálóval felszerelt járművek. Valamennyi jármű rendelkezik a célba érést elősegítő műholdas navigációs készülékkel (GPS).

 • - Gépkocsivezetőink: Valamennyien tapasztalt, hivatásukat értő és szerető gépkocsivezetők. Sokan közülük idegen nyelveket is kiválóan beszélnek, a feledat elvégzéséhez szükséges szinten valamennyi kollégánk kommunikál különböző idegen nyelveken (angol, német, orosz, román, olasz, stb.).

 • - Hogyan és hol találják meg a transzferüket a repülőtéren? A gépkocsivezető névvel ellátott A4-es méretű táblával várja utasait a terminálban a találkozási pontnál. Amennyiben az Önök által megrendelt transzfert nem találják a megadott ponton, kérjük segítségért hívják a következő éjjel- nappal hívható telefonszámot! Siófok Taxi Transzfer: Telefon: +36 30 9366 966

 • - Amennyiben elvesztették csomagjukat vagy nem érkezett meg Önökkel együtt, kérjük a fenti telefonszámon értesítsék az Önökre várakozó kollégánkat, hogy megérkeztek. (Az elveszett poggyászal kapcsolatos ügyintézés gyakran 1-1.5 órát is igénybe vehet). Ellenkező esetben a gépkocsivezető feltételezheti, hogy Önök valami okból nem érkeztek meg és nem várja meg Önöket.

 • - Hogyan fizethetik a transzfert? A transzfer árát készpénzben, közvetlenül a sofőrnek kell fizetniük (szerződéses partnereinknek lehetőségük van átutalással fizetni)! Magyar Forinttal és EURO-val is lehet fizetni. Számlát a kifizetett szolgáltatásról a gépkocsivezető állít ki.
 • Járműkategóriák:

  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Taxi: Mercedes E Klasse max. 4 fő utas
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Egyterű Taxi: Mercedes Viano Exclusive max. 6 fő
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Taxi: Mercedes Vito max. 8 fő
  Siofoki Taxi Minibusz Transfer Service, Taxi: Opel Zafira Egyterű Taxi max. 6 fő
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Busz: Mercedes Sprinter max. 18 - 20 fő
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Busz: Mercedes, Setra, Scania, MAN max. 48 - 50 fő utas